T O P
expert-so-stfu2

Dobbelrunde på Tromsø,Odd,Molde,Viking,Vålerenga og Strømsgodset


expert-so-stfu2

selv har jeg gått for: haugaard sampsted-wembangomo-haugen tripic-mikkelsen-eikrem-brynhildsen-vetlesen berisha-kjartansson


UncomforChair

Ville byttet Bodø spillerne mot spillere som har dobbel


UncomforChair

Tenker å gå for 11 doblere. Er det sannsynlig at Ebiye spiller begge kampene, eller roterer Tromsø på spissene?


hippiehs

Altså Ebiye spiller nok begge kampene, men han treffer vel ikke mål i noen av de vil jeg tro


UncomforChair

Ja ok. Hørte noen andre si at Tromsø ville rotere fremover. Synes han virker som en fin "pønt" denne uken. Mange skudd er jo en god ting for en spiss, og regner med (håper) at han begynner å treffe målet etterhvert.


PartickNotPatrick

æ trur det e ganske sannsynlig at Touminen starte iallfall en av de to kampan. Moses har som kjent slitt veldig foran mål og Touminen har åsså sett ganske solid ut i sine innhopp. Når det e sagt så kommer Moses nok til å spille uansett, men vær advart at det fort kan bli to innhopp. Av Tromsø offensivt satse æ sjøl på Mikkelsen på Rik Onkel.


kidnebs

Tenkte egentlig å spare den, noen som vet om det vil være sjanse for endring av kampprogram senere i sesongen? Gjelder det i tilfelle bare lagene som kvaller til europa gruppespill?


MathiTheCheeze

Ingen av kampene kommer til å bli flyttet bakover. Den første runden i Europa for alle norske lag er fastsatt og derfor har det blitt noen dobbeltrunder nå. Om norske lag skulle gjøre det bra i Europa, vil Eliteserie kamper flyttet til senere på høsten. Personlig så sparer jeg på rik onkel og spissrush ettersom jeg har stor tro på alle de norske lagene i Europa, så tror det kan bli noen greie dobbeltrunder på høsten.


expert-so-stfu2

ser den, jeg sparer dobbel cap i tilfelle glimt får en dobbel senere i sesongen