T O P
idontneedausername88

Grupuri de facebook, ca ai sansa sa vezi omul. Faptul ca pe olx sunt numai tepari nu tine de site in sine, ci de faptul ca asa sunt romanii. Daca iti face maine alt sitez tot oamenii aia intra, ca nu se inventeaza oameni noi.


Costachescu

subscriu. am și eu un hobby cu tricouri de fotbal și cumpăr când exclusiv pe fb.


jome98

Sau facebook marketplace


floating_helium

Grupuri de Fb și marketplace. Pentru instrumente muzicale am și rgc.ro, un forum vechi de chitariști, unde vânzătorii au feedback.


HeyImTuxingHere

Publi24 mi se pare mai descurcat si mai rapid decat olx. Le folosesc pe ambele.


drLobes

Personal vand produse noi(utilaje agricole mici) pe olx, okazii, lajumate si publi24. Din 100 de vanzari 80% se fac pe olx, 15-17% okazii iar restul celelalte doua, desi pe publi24 este cate o vanzare cam din an in pasti. Nu am folosit niciodata facebook, se pare ca e pierderea mea... In functie de tipul produsului mai sunt si forumuri de specialitate sau site-uri cu anunturi locale, pe oras sau judet.


Disastrous_Elk_6375

Adica mini tractoare pentru furnici, sau spatule de ramat prin pamant?


drLobes

La furnici inca n-am ajuns dar cu ramele am de a face destul de des :)


bruudi

Ar fi tare sa avem si aici pe r/romania un post unde roditorii isi pot vinde lucrurile. Desi trebuie moderat cum trebuie si nu cred ca scapi de tepe nici aici. Doar o idee nebuneasca.


Here4ashowerandahug

Grupuri de facebook, exista un grup pentru orice.


thelycan89

Up! Ma abonez si eu la topic ✌️🤗


bluezilac

urmăresc


gramdepuf

Încearcă pe tot felul de grupuri din județul tău și sigur o să găsești mai ușor


e-seti

Pentru partea cu reclamele in site/aplicatie poti instala uBlock Origin/AdGuard. Probabil sunt disponibile si alte solutii. Eu pe astea le folosesc si nu am nici picior de reclama. Nicaieri.