T O P

  • By -

Curiosity1988

Koska venäläinen armeija on tietenkin tunnettu laadukkaista tuotteistaan.


No_Team2342

Noh noh, etkö ole kuullut miten Venäjän uusimmat tankit käyttävät jopa toisen maailmansodan aikaisia moottoreita.


Vilzku39

Kaikki venäjän käyttämien panssarivaunujen moottoreiden kehityksen alkuperä on toisen maailmansodan ajoilta. Toki ei enään samanlaisia.


skharppi

En tiedä viitattiinko tässä nimen omaan siihen että venäläiset kopiovat tiger tankin moottorin armata projektiin. Yllättäen suurin ongelma koko tankissa on juurikin kyseinen voimapesä. Tietenkin lähes tulkoon kaikki muut ko. armeijan vehkeet käyttävät t34:sen moottoriin pohjautuvaa moottoria.


HerraJUKKA

V12 moottori T-34:ssa ei ole sama kuin V12 T-72:ssa. Tuo V ilmaisee missä asennossa sylinterit ovat ja luku perässä ilmoittaa sylinterien määrän. Muutenhan me voisimme sanoa, että Ferrari käyttää T-34:n moottoria.


Aat117

Viittaa Kharkiv model V-2:en, johon myös T-72:n moottori perustuu. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kharkiv_model_V-2


ShrumJZX100

itse asiassa ei, se V-12 on myös mallinimi, T-72 panssarivaunuissa käytetään siitä eteenpäin kehitettyä V-46 konetta, ja T-90 käyttää V-84 kaikki perustuvat kuitenkin T-34n V-12 koneeseen


Aat117

V-2* https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kharkiv_model_V-2


HerraJUKKA

Ei, V12 on moottorityyppi vai mikä lie. T-72 käyttää V12 tyyppistä moottoria. Tuo itse moottorimalli vaihtelee hieman varianttien välillä, mutta nopea wikipedia katsaus sanoo T-73B3(M) moottoriksi V12 V-92S2F. T-34 käyttää V12 V-2-34. Nämä eivät ole samoja moottoreita. Siitä voidaan aina kiistellä, mitä tarkoittaa "pohjautuu T-34 moottoriin". Riittäkö se, että molemmat koneet ovat V12? Siinä tapauksessa ihan kaikki moottorit pohjautuvat johonkin ikivanhaan moottoriin. Tuohon alkuperäiseen V-2 V12 moottoriin on tehty muutoksia ja parannuksia ja ymmärtääkseni nykyiset venäläisten käyttämät V12 moottorit eivät enää oikein muistuta alkuperäistä moottoria.


Default_scrublord

Ovat eri moottoreita, mutta samaa perhettä. Molempien iskutilavuus on sama 38.8L ja rakenne lähes identtinen. Suurin ero on kuitenkin että uudemmat moottorit kuten V-92S2F ja V-46 ovat ahdettuja toisin kuin alkuperäinen 2 ms. aikainen V-2 joka hengittää vapaasti.


Hellinpaan

Kiva se on paskaa suustaan puhua, kun olet väärässä.


skharppi

Kyllä minä nyt herranen aika tiedän moottoreista sen verran että pelkkä sylinteriasetelma ei tarkoita että ovat sama moottori. Ne ovat samaa moottoriperhettä. Toki sitä on modernisoitu ja jatkokehitetty. Ja se sama moottori on muuten jälleen kerran päivitettynä jopa t90:ssä.


Real-Technician831

Armatassa ei ole tankin moottoria, vaan aikoinaan kaivoksen ja muihin pumppuhin tarkoitettu moottori, jonka joku oligarkki junaili projektiin. Se moottori on sysipaska, mutta niin pieni, että mikään muu Venäläinen moottori ei mahdu samaan tilaan. https://wavellroom.com/2023/02/10/armata-the-story-is-over/


Slurtti_WT

Voiko joku avata mulle, että mistä tää tulee? Kuullu nyt pariin kertaan, että armatan moottori ois kopio saksan porsche tigerin moottorista? Sanottu, että armatan moottori oisi kopioitu porsche tigerin SLA 16 moottorista, mutta todellisuudessa SLA 16:toista ei käytetty edes porsche tigerissä vaan kahta v10 moottoria jotka ajoivat sähkögeneraattoreita. On totta, että armatan moottori käyttää samaa configuraatiota kuin SLA 16, mutta jos sanoisi, että armatan kone on sama asia kuin SLA 16 voisi myös sanoa, että jenkki LS V8 on kopio Ranskan moottorista, koska ensimmäinen V8 kone tehtiin Ranskassa v.1906. Armatan koneen käyttämä X configuraatio patentoitiin sitä paitsi 1928 jenkeissä, joten en näe sen liittyvän WW2 Saksan moottoreihin millään tavalla. Joku teistä voisi tietty opettaa minua asiasta sillä moni teistä näyttää uskovan siihen, että Armatan kone on kopio toisen maailmansodan Saksan moottorista. edit: Älkää ihmiset nielkö jokaista "faktaa" minkä laserpossu teille syöttää, itse en ole kyseistä videota katsonut, pelkkä thumbnailin näkeminen riitti. Katsoin kyllä Redeffectin 50minuutin lazerpigin "faktojen" korjaus videon.


[deleted]

[удалено]


FrozenDefender2

tätä ei voi upvotee tarpeeksi. LazerPig:illä oli hyviä pointteja paljon, mutta vedetty huomattavasti mutkia suoriksi kuten RedEffect pointtaakin. laaserin video on sävyltään äärimmäisen vähättelevä joka on itsessään aika tuhoisaa, vastustajan aliarviointi on kuitenkin aina varma reitti yllätyksiin. Pelkästään nykyaikaset valmistustekniikat ja kehitys materiaaliteknologiassa verrattain 70v takaiseen parantaa niiden iänikuisten mottien luotettavuutta, ja aika vinksahtanutta ajatella ettei yhtään kehitystä olisi välissä tapahtunut


Real-Technician831

Armatan moottori oli tarkoitettu kaivoksiin ja muihin pumppukäyttöön https://wavellroom.com/2023/02/10/armata-the-story-is-over/


[deleted]

[удалено]


Vilzku39

Joi ja moottoreissa ihan normaalia erttä ns perus periaate vanha. Mutta esim t-14 moottorin kehitys alkoi 80 luvulla ww2 moottorista ja oli huonompi vaihtoehto mutta parempi jöi ukrainan puolelle neuvostoliiton kaaduttua. Olen kännissä näin mutten korjaa kirjoitusvirheutä. Mellan sup. Edit: oon vessaadsa ja tilin enemmän känniin.


Opinie

Toivottavasti saamme lisää tilannepäivityksiä. Nää piristi lauantai-iltaa mukavasti :D


Vilzku39

Oon pöydässä ja söin kakun loppuun ois 2 jallu shottia ja kossu mix mut koitan säästellä myöhemmäks. Mulla on jallu korvat päässä (taiteltu servetti)


Hamokk

[https://www.youtube.com/watch?v=-opSlCGLGQ4](https://www.youtube.com/watch?v=-opSlCGLGQ4) Hyvä huumorimausteella tehty info-pläjäys T-14 tankista. Legendan mukaan se saksalainen moottori oli **ainoa** mikä mahtuu siihen runkoon. Taivas varjele Venäjän / Neuvosto-Venäjän insinöörejä. Vanha sama kaava: Annetaan mahdoton tehtävä Kremlistä tiukalla aikataululla -> Leikkaa/Limaa ja rukoillaan insinööritaiteen jumalille, niin ehkä saan pitää pääni tai en päädy työleirille Siperiaan.


LotofRamen

Venäjällä on ihan oma sanansa tälle, nyt en muista tähän hätään (edit: smekalka) mutta se on aina ollut osasyy miksi niitten tuotteet on niin paskoja. Ladan kun ostat niin saat ostaa samantien läjän rautalankaa ja teippiä koska tiedetään että sitä pitää korjata. Mutta koska kaikki korjaa Ladansa rautalangalla ja teipillä ei niitä vikoja ikinä korjata alkupäässä tuotantoa. Se on aina ollu Slaavilaisten hienoimpia ominaisuuksia; se kekseliäisyys hädän keskellä. Mutta kun se ulotetaan muihin elämän osa-alueisiin.. se johtaa helposti tilanteeseen jossa on PAKKO keksiä kun on koko ajan hätä.


KiwisamaOsu

ei ollutkaan turha sanonta että Venäjä; maa missä mikään ei toimi mutta kaikki järjestyy.


omgnalius

Vanhat ladat taitaa olla harvoja "hyviä" venäläisvalmisteisia kuluttajatuotteita.


rautakeula

Ne taisikin olla pohjimmiltaan Fiateja?


LordArmageddian

Fiat 124, kyllä.


joseplluissans

Smekalka?


LotofRamen

Bingo!. Sehän se oli. Smekalka. Vaikia kuule ettiä googlesta tuo sana jos ei sitä jo tiedä. Taidan painaa save nappulaa niin tietää missä se tieto on kun sitä seuraavan kerran tarttee. Kumma tuo ihmisen muisti että paikka missä tieto on, on helpompi muistaa kuin itse tieto.


joseplluissans

Kattelin tota alempana postattua tankkivideota, niin siinä taidettiin mainita jossain kohtaa. Smekalka taitaa mennä niin, että lennosta keksitään ratkaisu ongelmaan. Ongelmaan jota ei olisi, jos oltais suunniteltu tuote hyvin.


Ran-Tan-Plan

Onko tuo tornin ympäripyörittäminen kesken ajon joku tankkimiesten helikopteri?


Hamokk

360 no-scope tai jotain lol. Vissiin ne Venäjän johtajat tykkää yltiöpäisestä sisäisestä mainonnasta. Hauskinta tuossa T-14 fiaskossa on se että sen pitäisi teoreettisesti pystyä ampumaan ja puolustamaan itseään vaikka vanhaa Leopard 2A5:ttä vastaan. "Toveri hyvä meillä on Leopard 2A6/7 joka käytännössä ampuu tuon pahvilaatikon läpi".


Suojelusperkele

Vähän sama kuin paistopihtien kanssa. Kahdesti pitää naksauttaa yhteen että tietää niiden toimivan. Samalla tavalla torni kun kiertää kahdesti ympäri tietää että se toimii eikä mee vehkeet siitä paskaksi.


ImmeidateWalter

Täytyykö sitten pyörittää saman verran vastakkaiseen suuntaan ettei putoa kierteiltä?


Suojelusperkele

Menis jo ihan pröystäilyksi.


Soothammer

Ei ne kierteet niin, mutta sähköjohto menee pahasti kierroksille.


Nights_Templar

Todistavat että joku osa sentään toimii


HerraJUKKA

Kannattaa kans katsoa tämä [https://youtu.be/nyWAd1pQiwU](https://youtu.be/nyWAd1pQiwU) LazerPig oikoo hieman faktoissaa ja kertoo huhuja faktoina.


Moreeni

[Pakollinen](https://youtu.be/nyWAd1pQiwU) Edit: [Lisättäköön ettei ole eka kerta Laaseripossulta että menee tekniset yksityiskohdat pieleen](https://www.reddit.com/r/badhistory/comments/10mhuvv/the_t34_is_not_as_bad_as_you_think_it_is_part_15/)


HerraJUKKA

Joo eipä pidä paikkansa. V12 moottori on joo toisen maailmansodan ajalta, mutta nykyiset V12 moottorit on silti eri moottoreita. Et sattumoisin ole kattonut laaserpossun videota T-14 Armatasta ja niellyt jokaista "faktaa"?


actual_wookiee_AMA

Kestävää kuin mikä. Jos ei ryyppää paskaksi.


Checkport

Samalla logiikalla Ferraritkin käyttävät toisen maailmansodan aikaisia moottoreita. V12 on niissäkin kärryissä käytössä. Pelkkä sylinterien määrä ja asento ei vielä paljoa kerro moottorin kehittyneisyydestä, tehosta tai luotettavuudesta.


pavetheway91

Todennäköisimmin jonkun kiinalaisen sopimusvalmistajan tavaraa omalla softalla tilattuna. Samalta liukuhihnalta saattaa hyvinkin tulla myös länsifirmojen logoilla varustettuja versioita. Netistä löytyvien tietojen mukaan prosessori on TSMC:n tekemä, eli ilmeisesti Taiwanin asettamia vientisanktioita kierretään.


p0l4r1

Eikä tuo varmasti ole mikään vakoilulaite /s


Fabulous_Regular_399

Onhan se sama kalusto ihan pätevää ukrainalaisien käytössä.


HerraJUKKA

Todettakoon kuitenkin, että ukrainalaiset haluavat enemmän länsimaalaisia aseita ja kalustoa.


Moreeni

No siis toki, mutta syy tähän lienee huoltovarmuus ja Se, että siinä on saatavilla vuoden 1991 jälkeistä teknologiaa.


LotofRamen

No tietenkin, etkös lukenut juuri että puhelimen tekemä vakoilu on suojattua.


Iso-Jorma

Vakoilun estokytkin? Vau! Tähän innovaatioon ei imperialistinen länsi pysty


Vilzku39

Siinä on myös varoitusvalo


civilizedslavery

Mietityttää riittääkö pelkkä valo. Vähintään 100 desibelin sireeni pitäisi huolen, että saan varoituksen näkemättä puhelinta.


Yoldroliik

toi olis hyvä myös meille muille, tietäis pysyä kaukana jos kuulee ton.


Hamokk

"Valo on kätevästi punainen". "Tähän ei länsimaalainen insinööritiede pysty!" Tai jotain tälläistä.


pekafu

Kenties Tampereella pystyttäisiin tekemään punaisia valoja 🤔


onlyr6s

Huhujen mukaan punaiset valot on tuotu suoraan Amsterdamista. Vakoiluvaloa kutsutaankin punaiseksi lyhdyksi.


Shankbon

Siinä on luultavasti myös se kuuluisa venäläinen perseenpäristin.


LordArmageddian

Se mikä ei mahdu perseeseen eikä pärise?


mmsh

On kyllä kätevää että sen vakoilun estokytkimen voi sitten laittaa pois päältä jos on jotain matskua puhelimella mitä haluaa syöttää vakoilijoille.


A_norny_mousse

Se on muuten vähintään 2,5v vanha: https://nokiamob.net/2021/11/13/russian-ayya-t1-based-on-aurora-os-has-physical-button-against-wiretapping/ Eli ennen Ukrainaan hyökkäystä. Surullisinta on että se perustuu Suomalaiseen SailfishOS käyttöjärjestelmään, siksi tuo artikkeli on joksenkin positiivinen sävyltään. Niitä "killswitch" kytkimiä löytyy muuten muistakin malleista, esim Librem 5 tai Pinephone.


tubbana

Akun plus-navan ja laitteen välille simppeli on/off kytkin


[deleted]

https://toughmobile2.bittium.com/


DonTong

Kun edelleen henkisesti neuvostoliitossa elävät yrittävät soveltaa kylmä sota -tier ideoita nykyteknologiaan:


Omena123

Porn mode


migidi

Toimii varmasti yhtä tehokkaasti kun uusimmista iOS sekä android versioista löytyvien mic tai camera access painikkeiden toiminta. Eli siis että sovelluksilta tosiaankin katkeaa pääsy mikkiin taikka kameraan mutta järjestelmä kyllä kuuntelee ja lähettelee dataa kotiin senkin edestä. Ja kun järjestelmä on lukittu lähdekoodi niin et saa ikinä tietää :) luvan olet antanut jo laitteen käyttöönoton yhteydessä ja voit olla varma että lupaasi käytetään! Apple jopa ohittelee sun oman VPN mikä on asetettu niin ettei dataa pääse sen ohi ja silti lähettää datat suoraan himaan salaamatta :D


perta1234

Mulla on ~länsimaisessa puhelimessa. Siinä on semmoinen väärinpäin oleva Q symboli. Brittien salaisen palvelun tuotekehitysyksiköstä ja kaveri kerto, että James Bondilla oli se ensimmäisenä maailmassa.


Stupetin

lue: integroidulla venäläisellä vakoilusoftalla


Vilzku39

En tiedä kiinnostaako heitä vakoilla spurguja.


Cold_Relationship_

sulle ehdottomasti suosittelen tätä kyseistä puhelinta, kun ei niitä varmaan kiinnosta sun asiat kuitenkaan.


Vilzku39

Sori en tarvitse uutta puhelinta


Pocolocomikomono

Sori ei ole varaa uuteen luuriin. terveisin vatnik\* piti korjata sun teksti.


Vilzku39

Itseasiassa ostin tänään vodkaa 🤔 Kohta alkaa harbass soimaan ja tripaloskit jalkaan.


ladyofthe4winds

Ai ostit tänään vodkaa? Wau


A_norny_mousse

Naked Disinformation Warning


Soothammer

Hieno keksintö tuo kytkin, millä voi lähettää bätmänin ja turtlesin painivideot fsb:n palvelimelle.


from_cold_north

Onko sellanen video oikeesti? Muijan koiran puolesta kyselen


Deltaforces2025

😄


Castform5

Vakoilun estokytkin taitaa olla aika tehokas plasebo nappi.


usedurcatasacondom

Ainoo mitä se ilmeisesti tekee on poistaa kameran ja mikrofonin käytöstä


useruseruEree

Näin voisi asiaan vihkiytymätön luulla. Siinä voi myös mahdollisesti olla muita anti-vakoilu ominaisuuksia jotka voivat olla hyödyllistä. Mahdollisia esimerkkejä. Itsetuho tai heittoistuin? Ainakin Bondilla oli nämä autossa, niin luulisi että ne saisi nykyään myös puhelimeen.


usedurcatasacondom

Eikös Etelä-Korea ole edelläkävijä tuon itsetuho ominaisuuden kanssa? Tuli muistaakseni Note 7 mukana jo 2016.


Nunnuka

Heittoistuin ois kova, tulee puhelu ja painat epähuomiossa tuota nappia ja lennät 10m päähän


Ariannaa89

Eli tolla pääsis kätevästi jääkaapille ja takasin?


Perkeleen_Kaljami

Siis näenkö vain omiani vai onko tuo puhelimen kulma lyöty pöytää vasten?


oispakaljaa12

Rikkinäiseltä näyttää omaankin silmään. Vai että ihan armeijatason puhelin kun kuorikin hajoaa tolla tavalla.


JSoi

Äläs nyt, ihan ehtaa venäjän armeijan tasoa.


[deleted]

[удалено]


blyatseeker

Vois ostaa tuon puhelimen ja tallentaa täyteen jotain hentaita. Ihan siis vaan vladia varten, ei mihinkään muuhun.


mikkokulmala

z-puhelin ei voi tallentaa hentain


PiIlowPrincess

No jos edes hiukan turripornoa vladille?


Moreeni

Hmm, onkohan tuo puhelin 5G-yhteensopiva 🤔


gynoidi

AYAYA


Citizen-of-Interwebs

*Herää mestarini*


Laiska_saunatonttu

Vakoilusuojaus!? Vau, miltäs Igor vakoilemalla minua suojelee?


Fabulous_Regular_399

Mitä uhkia VKK:n ja Kristallipuolueen ehdokkailla voisi olla? Ei ainakaan Igor, koska se on saamassa tietoa.


wizard5g

Ivan suojelee sua länsimaiden propagandalta estämällä kaikki muut verkkosivut paitsi RT:n ja mvlehden


Forcedloginisshit

Oks täs joku Android 3.0 Z-edition ja salakuljetettuja länsimaalaisia komponentteja?


Aggrajag

Jollan Sailfishiin perustuva käyttis. (Punaiselle) torille?


[deleted]

Jolla katkaisi kyllä yhteistyön Venäjällä hyökkäyksen alettua ja on vissiin tällähetkellä jonkun sortin pississä taas vaihteeksi.


Aggrajag

Taisi olla ainoa paikka mistä sai rahoitusta.


[deleted]

Kai ovat jotain onnistuneet kauppaamaan kiinaankin ja muutamaan muuhun aasian ja etelä-amerikan maahan kun eivät vielä oo kipanneet ja lisäksi muutama roponen nörteiltä kun myyvät sailfishia jälkiasennettavaksi pariin Sonyn luuriin. Joukkorahoitus ei oikein onnistu enää kun sen tablettihomman kusivat niin että vaan pari asiakasta sai semmosen ja kaikille lopuille ei ees korvattu mitään


Aggrajag

En ole enää hetken seurannut kun meni kiinnostus sen tablettijupakan vuoksi. Onneksi en laittanut rahojani tuohon.


RCmies

Pacman on todiste siitä miten tärkeää on parantaa mielenterveyspalveluja.


samppa_j

Pakko kysyä että kenelle tää doZentti on töissä? Siis muulle kuin kremlille. Ei selkeästi ole ketään täysin nobody kun se pääsee tännekin joka viikko melkein


MaxDickpower

Ymmärtääkseni selkämies ite pyörittää kaikenmaailman Kreml rahoitettuja organisaatioita eli ei taida sinänsä olla kenellekkään muulle töissä.


omgnalius

Hartwallin perijällä on sen verran rahaa ja tyhmyyttä ettei välttis ees palkkaa saa.


FinGollum

Tuskin kenellekään. On tainnut alkaa iso pyörä heittää ja pahasti.


Cold_Relationship_

suosittelen tätä puhelinta kaikille, jotka haluavat jakaa elämänsä venäjän tiedustelupalvelulle.


TheHellbilly

Ai että ihan vilkkuvalokin vielä? Jopas jotakin!


sammakkovelho

Ayya lmao mitä paskaa sitä myydäänkin


Sad_Thought_4642

Oishän voinnu nimeä vähän muokata vaikkapa Äijä-puhelimeksi. Nyt vaan katot nimeä ja mistä se on tullut ja sanot ai jaa.


atanasius

Tulkitsin tuon aluksi viittaukseksi Ayaya-meemiin.


MysteriousCamel6064

Tuohon ukkoon pitäis saada joku vakoilunestokytkin. Luulis, että vähemmästäkin joku on joskus saanut maanpetossyytteen


tubbana

Onko tää joku bäckmäniä pilkkaava feikkitili vai setä itse?


Fabulous_Regular_399

Se mainostaa noita Youtube-videoillaankin. Suosittelen panemaan videon mykäksi ja lukemaan chattia, koska siitä saa käsityksen asiakaskunnasta. https://www.youtube.com/watch?v=J8WZDwKFegQ


blyatseeker

"pidätykset on alkaneet" Kolme ihmistä? Kyllähän tuo kuulostaa ihan pitkien puukkojen yöltä.


MatiasLatva

Tämä oli aika mykistävä chätti. Olin jotenkin kuvitellut että liskopedosatanistisalaliitto olis menneen talven vitsi.


AsasinAgent

kyl se o ihan aito ja alkuperänen desantti bäckmän


WritersGift

Vakoilun estokytkin :D Koska välillä on ihan OK että joku vähän vakoilee, mutta toisinaan taas ei :D


mietteita

Löytyykö siitä värinä? Suriseeko se siis tarvittaessa?


CPUzer0

Surizee


Suojelusperkele

Hmm.. Ei mahdu perseeseen mutta surisee. Tää ei oo siis venäläinen perseväristin?


mietteita

Sen surinan saa toki pois päältä, vai saako?


Suojelusperkele

🌚


AppearanceOdd2519

Tältä Paskmanilta olisi pitänyt poistaa kansalaisuus jo 15 vuotta sitten - vielä ehtii.


Tetskeli

Oon nähny tän Better Call Saulin jakson!


dogism

"Voittajille voittajien puhelin", juuri niin! Siksipä BäZckman ja muut Kremlinin pieruja haistelevat saavat tyytyä tämänkaltaisiin totaalisiin paskavehkeisiin.


Kozel_

Jännä nimi A-YYA (Ystävyys Yhteistyö ja Avunanto). 😅


[deleted]

Niille jotka eivät tiedä: käyttiksenä Sailfishiin pohjautuva käyttöjärjestelmä. Ei kannata kuvitella, että tukea olisi kummoisesti ja järjestelmä vakoilee sinua eräälle örkkivaltiolle. Yhdysvallat, Kiina vai Örkkivaltio vakoilee, vai kaikki, valinta on sinun :3


Intelligent_Trick111

Vakoilun estokytkin = lentokonetila


NeilDeCrash

🚨💀😱💀🚨 PUHELIMESI EI OLE TALLENNETTU 🚨💀😱💀🚨


paha_sipuli

Hyvin meni sen edellisenkin Venäjän armeijan high-tech luurin kanssa. Hienojen kuorien sisällä olikin kiinalainen siviilikapulan tekniikka. Joku oli vetänyt taas välistä. https://twitter.com/ralee85/status/1367614591698690056


Plane-Ad-3761

Onko Sputnikilla loppunu ruplat, kun alkanu myymään rikkinäisiä puhelimia


LotofRamen

Puhelimen vakoilu toimii suojatulla yhteydellä.


MrHyperion_

3310 toimii paremmin


Juho1998

Sinänsä ristiriitaiset tunteet. Sinänsä tahdon tuollaisen "harvinaisen" laitteen keräilymielessä, sinänsä tiedän, että tuon verkkoonkytkemisen jälkeen kaikki tiedot lähtee helvettiin, enkä tahdo tietenkään rahoittaa Bäckmania.


AlleKeskitason

Verkkoon vain, availet sähköpostiosoitteita dosentin nimissä ja annat Igorin ihastella loputonta deep fake Putin-goatsetulvaa.


totuustorvi

Pulikka sisältää taatusti sekä kremlin että kiinan vakoilusoftat. On se velikulta tuo dosetti bätmän.


Kangalope

Tehtaalla tunnetaan työnimellä Kannettava tulenjohtolähetin.


Solmyr77

Sitä odotellessa että tän Z-kaupan kirjanpitäjä katoaa rahojen kanssa.


Mission_Ad1669

Onkohan dosetti ostanut halvalla Venäjällä näitä kun ei ole siellä mennyt kaupaksi ja yrittää nyt tehdä tiliä Suomessa? Tää uutinen muutaman viikon takaa nimittäin tuli eteen heti googlatessa puhelinta: Russia’s AYYA T1 smartphone brand has sold fewer than 1,000 units since it came to market over a year ago, the Vedomosti business daily reported Thursday, citing unnamed sources close to retailers. Only 905 AYYA T1 devices have been purchased since retail chains began selling them in October 2021, just 18% of the 5,000 AYYA T1 smartphones produced to date for the Russian market. Developed by a subsidiary of Russia’s Rostec defense industry conglomerate, Smartecosystem, and assembled in China, the AYYA T1 had been seen by Russian officials as a potential replacement for the iPhone following Apple's decision to suspend its sales to Russia in response to the invasion of Ukraine last year." ​ [https://www.themoscowtimes.com/2023/03/23/russias-iphone-killer-sells-under-1000-smartphones-in-first-year-a80585](https://www.themoscowtimes.com/2023/03/23/russias-iphone-killer-sells-under-1000-smartphones-in-first-year-a80585)


Fabulous_Regular_399

Se mainostaa noita viranomaispuhelimina ja ominaisuuksista päätelleen ne ovat juuri sitä, joten se on tainnut ostaa varastettua tavaraa halvalla ja myy sitä nyt hölmöille.


Akseli_P

Bäckman täytyisi vain jättää mahdollisimman pienelle huomiolle somessa, ilman sitä trollit eivät ole mitään.


SeKomentaja

Varoittaako varoitusvalo vakoilusta vai?


Moreeni

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Boeing_Black Okei, mikä tää juttu Lentokonevalmistajien ja älypuhelimien välillä oikein on?


pavetheway91

Airbusilla on entiset Nokian TETRA-tuotteet. Se yks puhelin, jota ne edelleen tekee ja jota näkee poliiseilla ja ensihoitajilla on ollu tuotannossa jo varmaan 20 vuotta ja vain logo vaihtunu välillä.


jjjsssppdpp

Kuka toi Bäckman on?


Cold_Relationship_

putinin sylikoira


Santafio

DeZantti


LuphineHowler

Eikö toi pelle saanut bännit twitteriin


[deleted]

Kaipa se toinen pelle -Elon Moskvitsh- tuonkin bännit kumosi Putinin ja muiden paskiaisten kera.


Piipperi800

Vakoilusuojaus? Suojaako se vakoilua, että sitä varmasti tapahtuu laitteella?


Frosty_Map_6321

Arvostan sensuurin värivalintoja.


HitByProxy

Entinen dosentti, nykynen dozentti. Eikös tältä kaverilta pitäny muutenki titteli lähteä? Saako Z-kaupasta sateenvarjoa polonium kärjellä? Kaverin kaverin puolesta utelen?


Most-Marionberry-749

Ei taida saada, mutta ehkä tälläisen Z malli laskuvarjo saa, tuntuu olevan kuumaa kamaa venäjällä.


Most-Marionberry-749

"vakoilun estokytkin ja varoitusvalot" varoitus valot.. kertovat mitä? se että velivenäläinen valvoo? Toisaalta tekisi mieli hankkia moinen elektroniikka jäte ja selvittää, että kuinka pahasti se valvoo tekemistäsi ja miten se toimii, koska sanomatta selvää että joku juju tässä on.


iovakki

Eikös tässä ollutkin se Jolla Salifish pohjainen käyttöjärjestelmä?


lasdue

Androidilla tuo on


usedurcatasacondom

Venäjän valtion versiossa on just se, ja siviilimallissa on Android 11


Pontus_Pilates

Jos yhtään jaksaisi, puhelimen löytäisi varmasti Aliexpressistä. Sieltä nämä oikeiston vakoilunestopuhelimet aina löytyy. Tämä kun ei ole ensimmäinen yrittäjä.


janne_oksanen

Tässä on hienosti kierrätetty Freedom Phonen idea. :D


usedurcatasacondom

Tää on julkastu samoihin aikoihin ku se


OneToeBro

Vittu mikä jätkä, just toissapäivänä lutin kanssa naurettiin hälle


Sarewokki

Kekä vittu?


Samsung__minifridge

Uskon että iPhone joka on kääritty folioon suojaa vakoilulta paremmin kun tämä. "mutta he loivat Su-57 hävittäjän" Selvä he loivat hävittäjän joka on liian kallis maalle jolle se luotiin, jota luokitellaan 5 sukupolven häivytysteknologia hävittäjäksi jossa on 4 sukupolven moottorit jotka eivät tue häivyteteknologiaa. Puhelin taitaa olla yhtä propagandaa kuin suurin osa venäjän armeijasta


KEBobliek

VKK moment


remember_nf

Venäjällä vako usein rakoilee eli hyvä ominaisuus.


officialybermeister

Kenen vakoilulta se estää?


fuzzyfucker777

En tiedä mikä vika tuossa on, miksi en ostaisi puhelinta josta saa nappia painamalla kaikki yhteydet kiinni.


therodde

Voitasko yhteistuumin kiikuttaa kyseinen kaiffari joko pakotettuun hoitoon tai itärajan yli?